free simple web templates

Hegedűs Péter

Hegedűs Péter

TISZTELT
BALMAZÚJVÁROSIAK!

Hegedűs Péter vagyok, az Ön jelenlegi polgármestere. 56 éve egy balmazújvárosi családban születtem. A Bánlak végéből, a nagyszülői házból indult el az életem, majd a Daruban jártam óvodába és általános iskolába. A katonatiszti pályám során bejártam az országot. Ötgyermekes családapa vagyok. Boldog, kiegyensúlyozott házasságban élek második feleségemmel és három közös gyermekünkkel.

Alig több mint egy éve, hogy Önök, balmazújvárosi lakosok bizalmat szavaztak nekem, és megtiszteltek azzal, hogy az akkori időközi önkormányzati választáson polgármesterükké választottak. Ez a nemes hivatás tölti ki azóta is a mindennapjaimat.

Mint ahogy azt Önök is bizonyára sejtik, tennivalóban nincs hiány. A hivatal működését ugyan a fejlődés jellemzi, mégis sok lezáratlan ügy nehezíti a város gazdasági helyzetét, és rontja a jó hírnevét.
Munkám során mindig a lakosok igényei voltak a legfontosabbak. Ígéretem szerint átláthatóságot és jogszerűséget biztosítva kezeltem az örökölt helyzeteket és feladatokat. Önök közül is egyre többen követik a városvezetés munkáját, véleményt formálhattak arról, hogy a képviselők a város érdekeit képviselve
dolgoznak-e.

Itt szeretném megismételni azt a négy kulcsfontosságú alapelvet,  amely nélkül egy, a lakosság igényeit szem előtt tartó városvezetés nem működhet.

Továbbra is azt vallom, hogy minden balmazújvárosi lakosnak:

  1. Joga van ahhoz, hogy a választott testület és polgármester munkájába belelásson, számonkérhesse az ígéretek megvalósítását, a jogszerű működést. 
  2. Joga van a rendszeres és objektív tájékoztatáshoz.
  3. Joga van ahhoz, hogy az életét érintő kérdéseket tegyen fel a választott vezetőknek, és azokról korrekt tájékoztatást kapjon. 
  4. Joga van bizalmat adni, és ha azzal a választott vezetők visszaélnek, joga van megvonni is azt.

Mindezek érdekében

  • Olyan szakértő városvezetést működtetünk, mely átlátható és számonkérhető.
  • Munkatársaimmal együtt az eredményes párbeszédre törekszünk a lakosok érdekei szerint.
  • Megvalósítható fejlesztési terveket készítünk és azok kivitelezését átláthatóan hajtjuk végre,  a város vagyonának észszerű és biztonságos kezelése mellett. 
  • Rendszeres, tényszerű és nyílt tájékoztatást biztosítunk a lakosoknak.

Nagy megtiszteltetés volt számomra az eltelt időszak alatt Balmazújvárost  és Önöket szolgálni. Az emberség és az eredményesség volt az a két fontos elv számomra, amely meghatározta tetteimet mind a civil vállalásaimban és a tavaly augusztus óta eltelt időszakban is. Ennek szellemében szeretném folytatni.

Bizonyára már sokan értesültek róla, hogy 2019-ben ismét indulok a polgármesteri választáson október 13-án. Hasonlóan a tavalyi időközi választáshoz, idén is független jelöltként indulok, vagyis nem vagyok egyik pártnak sem elkötelezett, vagy függetlennek álcázott pártjelöltje. Ebben az évben is megkerestem a különböző ellenzéki pártok vezetőit, hogy támogassanak, azzal, hogy nem indítanak ellenem jelöltet. Az elképzeléseim és az elmúlt évi munkásságom meggyőzték őket.

Ahogy a legtöbb jóérzésű magyar állampolgár, úgy én is ízléstelennek tartom, ha a kampány, a vetélytárs  mocskolódásáról szól. Ezért ebben a levélben nem kívánok senkit sem elítélni, vagy pocskondiázni. Erről nemrégiben a Facebook-oldalamon is írtam már. Városvezetőként szeretném, ha ez az időszak, egészen októberig nem a másik emberben való hibakeresésről, személyes bosszúról vagy indulatkeltésről szólna, hanem arról, hogy Önök, városlakók felmérik, hogy A és B alternatíva közül melyik az, amelyik az Önök és a város érdekeit leginkább szolgálja. Különbözőek vagyunk, különböző vérmérséklettel, háttérrel és véleménnyel, ezt egy olyan plusz értéknek gondolom,  amitől városunk is csak színesebb és több lesz. Természetesen érzékeljük a városban zajló feszültségeket, ami a jelenlegi kampányidőszak kezdetén fokozottan érződik. Kérem Önöket, gondolkodjanak józanul, ne hagyják, hogy az indulatok vezessék Önöket.

Célom továbbra is az, hogy gazdasági fejlesztésekkel, valamint a társadalmi egyeztetések és
összefogások mentén még élhetőbb, nyugodt, kiszámítható lakókörnyezetet, gondoskodó,
színes kulturális életű várost teremtsünk.


Hiszek abban, hogy összefogással képesek leszünk ezen a tavaly augusztusban megkezdett úton  továbbhaladni.

Ön is sokat tehet mindezek érdekében, ha választópolgárként az október 13-i helyhatósági 
választáson rám és az engem támogató CÉLBAKISÉR CIVIL SZÖVETTSÉG képviselő jelöltjére szavaz.


Adjon esélyt a látható, kiszámítható, megbízható városvezetésnek!

Tisztelettel:
Hegedűs Péter 

Balmazújváros polgármesterjelöltje

Hegedűs Balmazújvárosért

LETÖLTHETŐ KIADVÁNYOK

oneletrajz

Önéletrajz
Hegedüs Péter

szorolap

Szórólap
Hegedüs Péter

szórólap

Szórólap
Képviselőjelöltek 

Kampányprogram

Közösen Balmazújvárosért
Kampányprogram