how to make your own website for free
Városunkban egyre több en érzik úgy, hogy szeretnék
saját kezükbe venni a sorsukat. Ha Ön is változtatni
szeretne, jöjjön velünk ezen az úton!


Kiemelt feladataink:

Balmazújváros számára vállalkozások bevételt, a lakosság számára munkát,
megélhetést jelentenek. Egy jól működő városban a helyi vállalkozások
támogatása és elismerése kiemelt feladat.
Több színes, minden korosztály számára minőségi szórakozást jelentő
kulturális programot szeretnénk, melyben több szerepet kell, hogy kapjanak
városunk büszkeségei, helyi előadóink.
Országosan is ismert és elismert, kiváló emberek hagyatéka, kortárs művészek
és fiatal tehetségek otthona ez a város. Fontos feladat a támogatásuk!
Hatékony városvezetés csak jól szervezett, biztonságos és humánus hivatali
apparátussal és a város érdekében működő képviselő-testülettel valósítható
meg. Korrekt, jogszerű működést, tartós rendet és emberi légkört hozunk létre.
Most valószínűleg az a kérdés jár az Ön fejében:
Megvalósíthatóak-e a fenti ígéretek?

BÍZZON BENNÜNK! MI, A CÉLBAKISÉR CIVIL SZÖVETSÉG JELÖLTJEI
KÉSZEN ÁLLUNK A FELADATRA. KÉRJÜK, SZAVAZZON RÁNK ,
MOST ÖN DÖNTHET A KÖZÖS JÖVŐNKRŐL!

Ferenczi Mária

Ferenczi Mária
1. számú választókörzet
Lakótelep

Balmazújvároson élek gyerekeimmel, unokáimmal, férjemmel.
61 éves vagyok és a még hátralevő életemet is itt tervezem
leélni. 1999 és 2008 között - önkormányzati képviselőként, egy ciklusban pedig alpolgármesterként - már volt lehetőségem
a köz szolgálatában állni. Az elmúlt 22 év során építettem fel vállalkozásomat, mely könyveléssel, adótanácsadással, és társasházkezeléssel foglalkozik.

Néhány hónapja Hegedüs Péter polgármester úr bemutatta
a jövőre vonatkozó terveit, melyre hamarosan azt mondtam, hogy képviselőként én is részt akarok venni azok megvalósításában.
Szeretnénk egy új lehetőséget kínálni az embereknek a jobb és biztonságosabb megélhetésükhöz, egy olyan csapat tagjaként,
akik elkötelezettek, elhivatottak ahhoz, hogy céljainkat megvalósítsuk.

Életem során sok jót kaptam már ettől a várostól,
amit szeretnék én is viszonozni.
Támogassanak, bízzanak bennem!

Hüse János

Hüse János
2. számú választókörzet
Németfalu

Hüse János vagyok, 43 éves. Itt születtem Balmazújvároson, tanulmányaim nagy részét itt végeztem. 18 éve dolgozom városunkban mentőápolóként. Gyermekeimet
kezemben tartva minduntalan az motoszkált bennem, tudok - e olyan jó szülő lenni, mint amilyen szüleim nekem vannak? Tőlük sok értéket, tanítást kaptam.

Ezek az értékek vezéreltek akkor, amikor elhatároztam, hogy a város fejlődése érdekében fogok munkálkodni. Ezért mondtam igent, amikor Hegedűs Péter Polgármester úr felkért, hogy a 2. számú választó kerületben vállaljam el a képviselő jelöltséget. Dolgozzunk tovább együtt, egy jó csapatban a város lakosaiért, a város kiemelkedő fejlődéséért! Bízom jelenlegi polgármesterünkben, megtapasztaltam hihetetlen munkabírását.

Kérem önöket, hogy támogassanak, tartsanak velünk a következő években is! Építsünk egy olyan várost, ahol jó gyereknek, fiatalnak, szülőnek, nagyszülőnek és jó balmazújvárosinak lenni!

Dr. Lajter Ágnes

Dr. Lajter Ágnes
3. számú választókörzet
Herbária és környéke

Dr. Lajter Ágnes vagyok, 54 éves, balmazújvárosi lakos, két gyermek édesanyja. Balmazújvároson születtem, itt éltek szüleim, nagyszüleim is. Tanulmányaimat is itt végeztem, majd több évig itt dolgoztam. Szeretem a várost, szeretek itt élni, és él bennem a vágy, hogy tegyek érte, tegyek a közösségért.

Ez motivált, amikor 1990-ben a helyhatósági választáson egyéni képviselőként
bekerültem az önkormányzati testületbe. A szociális bizottság elnökeként ráláttam a város lakóinak helyzetére, és igyekeztem orvosolni a problémákat. A következő ciklusban az anyai teendők kerültek előtérbe. Munkám során sokszor szembesültem nehéz emberi sorsokkal. Szakterületem a gyermekvédelem,
illetve a szociális ellátások. Most úgy döntöttem, hogy ismét szerepet vállalok a
település közéletében. Úgy gondolom, valamennyien felelősek vagyunk azért, ami velünk és a településünkön történik.

Célom egy élhető város, a közösség érdekeit szem előtt
tartó városvezetés megvalósítása.

Dobi Sándorné

Dobin é Julika
4. számú választókörzet
Központ a Daruig

Dobi Sándorné vagyok, 49 éves, három felnőtt gyermek édesanyja, kétszeres nagyszülő. Sokak által ismert, megbízható vállalkozó vagyok. Balmazújvároson születtem, itt élek férjemmel. Gyermekeim önálló életet élnek családjukkal. Életem meghatározó része ez a körzet. Munkásságom, családom, lakókörnyezetem által sok emberrel kerültem jó kapcsolatba, ismeretségbe. Ennek köszönhetően megismerhettem, hogy mi az, amivel a balmazújvárosi lakosok elégedettek, és mi okoz számukra napi szintű problémát.

Az időközi választás óta egyre többen biztattak, hogy képviseljem a körzetben élőket. Már nemcsak meghallgatni
szeretném a problémáikat, véleményüket, hanem tenni is akarok értük. Hiszem, hogy közös gondolkodással, problémamegoldással, összefogással, a várost még élhetőbbé tudjuk tenni.

Célom, hogy segítsem a városomat, és a körzetem lakóit az ő igényeik
és elképzeléseik alapján.

Molnár Péter

Molnár Péter
5. számú választókörzet
Daru

Molnár Péter vagyok, 1982. augusztus 31- én születtem. 10 éve élek boldog családi
életet a feleségemmel, és a 3 gyermekemmel, itt Balmazújvároson.

Tanulmányaimat a darusi általános iskolában kezdtem, majd Debrecenben gépgyártás- technológia, számítástechnikai technikusi végzettséget szereztem. Jelenleg egy országos hálózattal rendelkező autóalkatrész értékesítő cégnél vagyok call center vezető helyettes.

Számomra a család és gyermekeink nyugodt, békés élete a legfontosabb. Értük kell
dolgoznunk, rájuk kell alapoznunk a jövőnket és számukra kell új várost építenünk.

Elég a gyűlöletből és a gyűlöletkeltésből. Bízzanak bennem, változtassunk közösen együtt, és teremtsünk ne csak a Darusiak, hanem minden balmazújvárosi számára egy élhető, fejlődő, törődő várost!

Drága Artúr

DRÁGA ARTÚR
6. számú választókörzet
Újtelep

1963. február 20-án születtem. Balmazújvároson a cigánytelep és az Újtelep között ingázva nőttem fel. Hidegburkolóként végeztem, majd házasságomból egy fiam és két lányom születtet. Öt unoka büszke nagypapája vagyok. 2002-ben indultam a cigány kisebbségi önkormányzati választáson, ahol több ezren szavaztak rám és megválasztottak a Cigány Kisebbségi Önkormányzat elnökének.

Sok hasznos tapasztalatra tettem szert a szervezés és irányítás, valamint az emberi kapcsolatok terén. Később visszamentem a szakmámba dolgozni, a mai
napig is ezzel foglalkozom. Szeretném a tapasztalataimat a 6. számú választó körzet javára fordítani, mely egy részének valamikor az Újtelep nevet adták.

Szeretném ha ez a városrész a nevéhez méltóan, és a llakosság szükségletei szerint valóban megújulna.

Célom a választókörzetemet bekapcsolni a város vérkeringésébe úgy,
hogy az itt élő emberek kényelmére, hasznára váljon.

Demeter Pál

DEMETE R PÁL
7. számú választókörzet
Bánlak

Demeter Pál vagyok, 1982-ben születtem, azóta Balmazújvároson élek. Az általános iskolai éveimet a Kalmár Zoltán Általános Iskola sporttagozatos tanulójaként, a Bánlakon töltöttem. Szüleim mai napig itt működtetik vállalkozásukat. Debrecenben, a Brassai Sámuel Műszaki Középiskolában szereztem technikusi képesítést, majd 2008-ban a Debreceni Egyetem Műszaki Főiskolai karán műszaki menedzserként végeztem. A Jobbik parlamenti frakcióját segítve, a honvédelmi kabinetben dolgozok, illetve a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlésben a frakciót vezetem.

2010 óta Balmazújváros önkormányzati képviselője vagyok. Városunk mostani helyzetét látva, gondolom, egyetértenek abban, hogy nem engedhetjük meg azt, hogy a pártpolitika városunk érdeke elé helyezze magát. Emellett azonosulni tudok Hegedűs Péter Polgármester úr munkájával, illetve az általa felállított programmal.

Célom, hogy emberközpontú és elérhető képviselő legyek a bánlaki illetve a
balmazújvárosi emberek számára.

Nádasdi László

NÁDASDI LÁ SZLÓ
8. számú választókörzet
Szigetkert

Nádasdi László vagyok, 53 éves, elégedett férj és a felnőtt gyerekeim büszke édesapja. Balmazújvároson születtem, a Németfaluban nevelkedtem és jártam iskolába. Majd Debrecenben autószerelői szakképzettséget szereztem. Első munkahelyem a Vörös Csillag TSZ volt, aminek a megszűnése után rendőrként
szolgáltam városunkat. Most a legkedvesebb hobbimnak élek, nótákat éneklek
szerte az országban, sőt azon túl is. Ilyenkor boldogan mesélek Balmazújvárosról és melengeti a szívemet, hogy mindenhol ismerik Soós Imrét, Veres Pétert.

De az utóbbi időben nem a hírességeink felől érdeklődnek az emberek, sokat romlott a megítélésünk. Így, amikor Hegedűs Péter Polgármester úr felkért, úgy döntöttem, hogy újra szolgálatba helyezem magam.

Önök a szavazatukkal tudnak segíteni abban, hogy a 8. számú választókerület képviselőjeként a Szigetkert, és képviselőtársaimmal együtt Balmazújváros átlátható, tisztességes működésért, jó hírnevéért dolgozhassak.

LETÖLTHETŐ KIADVÁNYOK

oneletrajz

Önéletrajz
Hegedüs Péter

szorolap

Szórólap
Hegedüs Péter

szórólap

Szórólap
Képviselőjelöltek 

Kampányprogram

Közösen Balmazújvárosért
Kampányprogram