best mobile website builder

Ki az a Hegedűs Péter

Hegedűs Péter

TISZTELT
BALMAZÚJVÁROSIAK!

Hegedűs Péter vagyok, 55 éves vállalkozó, és öt gyermekes családapa.

Balmazújvárosi vagyok, itt is születtem. A feleségemmel és három gyermekünkkel boldog családi életet élünk. 18 évig hivatásos katona voltam, azóta egyéni vállalkozóként dolgozom. Katonai hivatásom során megtanultam tisztelni az emberi erőt az összefogás értékét és a rendet.

2014-ben érett meg bennem az elhatározás,hogy tevékenyen hozzájáruljak szülővárosom, lakóhelyem lakosságközpontú alakításához. Így lettem a Célbakísér Civil Szövetség független képviselőjeként Balmazújváros képviselő testületének tagja.

Sokak biztatására és azért, hogy még többet tehessek Balmazújvárosért, úgy döntöttem, hogy indulok az időszaki polgármesteri választáson 2018. augusztus 12-én.

Bizonyos vagyok abban, hogy a velem együttműködő szakmai stábbal és az önkormányzat jelenlegi elhivatott dolgozóival, megbízhatóbb működést és biztonságosabb életkörülményeket teremthetünk a város minden lakója számára. 

>> Töltse le bemutatkozó kiadványomat

BEMUTATKOZÓ 
VIDEÓ

Célom az, hogy gazdasági fejlesztésekkel, valamint a társadalmi egyeztetések és összefogások mentén még élhetőbb és vonzóbb Balmazújvárost építsünk.

Kérem nézze meg rövid bemutatkozó videóm! 
A videó indításához kattintson a bal oldalon található képre.

Mindezt négy fő irányvonal mentén valósítom meg

 1. A gyermekeink harmonikus nevelését, tudatos fejlesztését és jövőjének megalapozását eredményesen és emberségesen működő intézményekkel, kollektívával megvalósítani.
 2. Szüleink aranykorának méltóságát és nyugalmát, kiszámítható szakmai és intézményi háttérrel biztosítani.
 3. A város hatékony működését (munkahelyteremtéssel, közlekedés fejlesztéssel, hivatalok, óvodák, intézmények rugalmas működtetésével) a dolgozók és a lakosság érdekeihez igazítani.
 4. A kollektív felelősségvállalásban és együttműködésben támogatást nyújtani és ezzel a „ jó balmazújvárosinak lenni”, „szeretek itt élni” életérzést minden lakosban elmélyíteni.

Azt vallom, hogy minden balmazújvárosi lakosnak:

 • Joga van ahhoz, hogy a választott testület és polgármester munkájába belelásson, számon kérhesse az ígéretek megvalósítását, a jogszerű működést.
 • Joga van a rendszeres és objektív tájékoztatáshoz.
 • Joga van ahhoz, hogy az életét érintő kérdéseket tegyen fel a választott vezetőknek, és azokról korrekt tájékoztatást kapjon.
 • Joga van bizalmat adni és – ha azzal a választott vezetők visszaélnek – joga van megvonni is azt.

Mindezek érdekében

 • Olyan szakértő városvezetést működtetünk, mely átlátható, tiszta és számon kérhető.
 • Munkatársaimmal együtt törekszünk az eredményes párbeszédre és megegyezésre a politikai pártokkal, a lakosok érdekei szerint.
 • Helyzetfelmérésekre épülő, megvalósítható fejlesztési terveket készítünk és azok kivitelezését átláthatóan hajtjuk végre, a város vagyonának ésszerű és biztonságos kezelése mellett.
 • Rendszeres, tényszerű és nyílt tájékoztatást biztosítunk a lakosoknak. 

Hiszek abban, hogy összefogással képesek leszünk elérni ezeket a változásokat.
Ön is sokat tehet mindezek érdekében, ha választópolgárként az augusztus 12-i időközi polgármester választáson szavazatával támogat.


Adjon esélyt a jövőnek!  

Tisztelettel:
Hegedűs Péter 

Balmazújváros független polgármester jelöltje

Hegedűs Balmazújvárosért

LETÖLTHETŐ INFORMÁCIÓS KIADVÁNYAINK

Bemutatkozó

Bemutatkozó kiadvány

önéletrajz

Önéletrajz

szórólap

Szórólap

Kampányprogram

Kampányprogramom

Támogatás

TÁMOGASSA ÖN IS TÖREKVÉSEINKET

Támogassa Ön is Hgedűs Péter kampányát!

Hálásan köszönjük az eddig kapott anyagi, technikai és lelki segítséget és támogatást. Mivel a kampány finanszírozását önerőből, mindenféle párt és egyéb szervezet támogatása nélkül valósítjuk meg ezért minden segítségre óriási szükségünk van.

Kampánytámogatását a következő számlaszámra várjuk:
OTP 11773384-02542449

>> További információkért kattintson ide

Felújítjuk egy balmazújvárosi család házát

Kérünk minden tenni akaró lakost, hogy segítse ezt a nemes célt munkájával, idejével, és anyagi támogatásával is. Várjuk helyi vállalkozók, illetve kétkezi munkások segítségét is.

Az anyagi támogatásokat a következő számlaszámra várjuk:
OTP 11773384-02542418

>> A projektről bővebben itt olvashat