Mobirise

Támogatás

Hiszek abban, hogy megérdemeljük és összefogással képesek leszünk elérni
 a változásokat. Mélyítsük el a „ jó balmazújvárosinak lenni”, „szeretek
itt élni” életérzést minden lakosban. Véleménye gondolatai fontosak nekem. Ha úgy gondolja, hogy a várost érintő feladatok megoldásában konstruktív segítséget tud nyújtani, kérjen személyes időpontot Hegedűs Pétertől, vagy keressen e-mailben. Elérhetőségeineket a Kapcsolat menüpont alatt találja. Ön is sokat tehet Balmazújvárosért, ha választópolgárként az augusztus 12-i időközi polgármester választáson
szavazatával támogat.

ADJON ESÉLYT A JÖVŐNEK!

Keressen személyesen, vagy e-mailben 
Segítse kampányomat adományával
Szavazzon a választáson Hegedűs Péterre

Támogassa Ön is Hegedűs Péter kampányát!

Hálásan köszönjük az eddig kapott anyagi, technikai és lelki segítséget, támogatást. Köszönjük annak a mintegy húsz fős szakember csapatnak - marketing és pr szakemberek, gazdasági és vidékfejlesztési szakemberek, jogi tanácsadóknak, polgármestereknek, civileknek stb. - akik társadalmi munkában, díjmentesen segítik a munkát.
Mivel a kampány finanszírozását önerőből, párt és egyéb szervezet támogatása nélkül valósítjuk meg, ezért minden segítségre óriási szükségünk van.

Kampánytámogatását a következő számlaszámra várjuk:

OTP 11773384-02542449

A kapott anyagi támogatásokkal nyilvánosan fogok elszámolni a kampány végén.
Segítségét előre is köszönjük!

FELÚJÍTJUK EGY BALMAZÚJVÁROSI CSALÁD HÁZÁT!

házfelújítás

A történet alapja - sajnos - egyszerű, banális, és teljesen hétköznapi. Sok olyan család van amelynek tagjai önhibájukon kívül, emberhez méltatlan körülmények között él, többek között városunkban, Balmazújvároson is.

A program ötletgazdája Juhász Zoltán - Shepherd. Felhívásához, egy maroknyi, a városáért, az itt lakókért tenni akaró balmazújvárosi barátommal csatlakoztunk. Így egy nehéz sorsú újvárosi család, az országos kezdeményezésben az elsők között kaphat lehetőséget arra, hogy háza valóban lakhatóvá váljon. 

De melyik családon segítsünk? Úgy véljük önző dolog lenne önkényesen kiválasztani valakit. Az sem lenne szerencsés, ha valaki saját magát jelölné. 

ANNAK KELL SEGÍTENI, AKIT A KÖRNYEZETE ERRE MÉLTÓNAK TALÁL

Az Önök ajánlásait tartjuk a legfontosabbnak! Emellett Balmazújváros szociális, és más karitatív szakértőivel, munkatársaival folytatunk egyeztetéseket.

Reményeim szerint a kiválasztott családnak már néhány héten belül segíthetünk.

A szakmai és egyéb előkészületek már megkezdődtek. Kérünk minden tenni akaró lakost, hogy segítse ezt a nemes célt munkájával, idejével, és anyagi támogatásával is. Várjuk helyi vállalkozók, illetve kétkezi munkások segítségét is.

A házfelújítás anyagi támogatásait a következő számlaszámra várjuk:

OTP 11773384-02542418

Lássuk az összefogást, lássuk a segítőkészséget!

Az alábbi űrlapon jelentkezhet segítőnek: